Geef en beleef voor het welzijn van jouw cliënten

Als welzijn verbetert, vermindert het beroep op zorg en gaat de kwaliteit van leven omhoog. Maar ik weet ook dat er meer voor nodig is dan alleen een onderzoek of een enkele interventie. Ik zal daadwerkelijk een beweging binnen jouw team of organisatie op gang brengen die ervoor zorgt dat je stappen kunt gaan zetten. Dit doe ik door mijn uitgebreide netwerk en beste vaardigheden in te zetten: het creëren van overzicht rust en structuur. Niet volgens de gebaande paden, maar samen met jullie en op een creatieve, speelse manier. Met een frisse blik die verder reikt dan jij verwacht. Met jouw en mijn doel voor ogen: échte impact maken op het leven en welzijn van jouw cliënten. 

Polcontent is ontstaan uit de ambitie om een bijdrage te leveren aan het welbevinden en kwaliteit van leven van de ouderen in onze samenleving.
Mijn kernwaarden zijn deskundig, toegankelijk, gedreven, creatief en klantgericht. Zij geven richting aan mijn handelen en inspireren mij in mijn dagelijkse praktijk.
Ik ben enthousiast en gedreven. Altijd op zoek naar de optimale combinatie van enerzijds het welzijn van de cliënten en anderzijds de belangen van de betrokken organisaties.
Ik voel mij betrokken bij de situatie van de mensen om mij heen en de mensen met wie ik samenwerk.
Ik heb respect voor ieders eigenheid en mijn benadering is positief en stimulerend.
Ik heb een sterk organisatievermogen en ik denk vooruit. Ik straal rust uit in hectische situaties en kan dit ook overbrengen naar anderen.
Door mijn afstand tot het probleem kijk ik met een frisse blik naar vraagstukken en kan ik kwaliteiten herkennen & versterken.
Ik voel mij betrokken bij de klant, ben kritisch ten opzichte van mijzelf en ik deel graag mijn ambities, kennis en ervaring.

Schrijf in voor tips & inspiratie!

Polcontent gaat zorgvuldig om met jouw gegevens en gebruikt deze enkel voor het toesturen van tips & inspiratie en te informeren over haar diensten. Lees hier de privacyverklaring.